Mobile imaging

BDM voert middels een 360 graden camerasysteem vliegensvlug visuele inspecties uit. Het Trimble MX7 mobile imaging systeem dat we hiervoor gebruiken kan gemonteerd worden op een auto, boot of quad, noem maar op. Dit stelt de medewerkers in staat om eigenlijk op alle plekken de situatie in kaart te brengen middels camerabeelden. De MX7 heeft diverse sensoren aan boord voor beeldstabilisatie en GPS-positionering.

Onze mobile imaging oplossingen

  • Vooropname terrein
  • Visuele inspectie
  • Meten uit foto’s
  • Eigen Street view
  • RD coördinaten (XYZ data) uit foto’s

Mobile imaging voor verschillende branches

Het inwinnen van grote hoeveelheden data in korte tijd kan op velerlei gebied worden toegepast. Met slimme software genereren we allerlei objecten uit de beelden, hierbij wordt door onze mensen op kantoor ook handig gebruik gemaakt van AI (Kunstmatige intelligentie).

GWW-Infra

Nulmeting, Ontwerp en Revisie volgens NLCS. 3D-modellering en machinebesturing.

Meer informatie

Industrie

Uitlijnen en stellen van machines, inscannen machineonderdelen of zelfs een complete fabriek.

Meer informatie

Overheid

Digitale data voor gebiedsontwikkeling zoals wegen en bruggen. Ook verzorgen we deformatiemetingen en revisies.

Meer informatie

Project in beeld

Project

Infrastructuur Gytsjerk

Hier werden we gevraagd voor het vastleggen en inspecteren van de bestaande aan- en afvoerwegen voor het project Binnenmiede- en Weeshuispolder in Gytsjerk. Tegelijk hebben we de complete nulmeting en monitoring voor de grondwerkzaamheden gedaan. Middels onze 360 graden camera...


Opdrachtgever

Gemeente Tytsjerkeradiel

Bekijk project Meer projecten

Een klant aan het woord

De kracht van onze samenwerking met BDM zit verweven in het DNA van beide bedrijven, we spreken duidelijk dezelfde taal.

Gerke Draaistra

Mannen van Staal

Lees verder Meer klantverhalen

Mobile imaging bij BDM

Modernste apparatuur

De Trimble MX7 beschikt rondom over zes camera’s van 5MP en kan via intelligente software de beelden naadloos aan elkaar koppelen, zo komen er duidelijke 360 graden panoramafoto’s uit. De MX7 beschikt ook over een GPS-systeem, dit maakt het mogelijk om de camerabeelden aan de locatie te koppelen en zo kunnen er meetgegevens uit de beelden worden gegenereerd. De mogelijkheden met betrekking tot de dataverwerking gaan zeer ver. Zo kunnen er allemaal objecten uit de beelden worden gegenereerd en laten we er waar mogelijk AI (Kunstmatige intelligentie) modellen op los.

Vragen over Mobile imaging?

Rein Brandsma

+31 6 2473 8858

Offerte aanvragen Stel uw vraag
Boonstra Installaties

NIEUW: LayoutPrinter®

Deze beweeglijke robot print CAD-tekeningen rechtstreeks op de ondergrond met een indrukwekkende snelheid en precisie. Ervaar hoe de LayoutPrinter® het werk op de werkvloer transformeert!

Meer informatie