Archive

 1. Justin Boomstra

  Reacties uitgeschakeld voor Justin Boomstra

  Van Wijnen Gorredijk
  Wij ontwikkelen, bouwen, renoveren, transformeren en beheren projecten in Friesland.

  Samen met BDM als ketenpartner voor de digitale maatvoering hebben wij al vele mooie projecten mogen realiseren. In het bijzonder het Cambuurstadion in Leeuwarden en daarvoor ook de melkpoeder fabriek voor Ausnutria Hyproca aan de A7 in Heerenveen. Beide in het oog springende projecten waarbij betrokkenheid, goede afspraken en korte lijntjes van essentieel belang zijn. De samenwerking met BDM hebben wij dan ook als zeer prettig ervaren.

   

  In het bijzonder willen wij Jeen Geertsma nog benoemen. Wij zijn enorm blij met zijn expertise tijdens de bouw van het Cambuurstadion.

   

  Een zeer gedreven meetspecialist die absoluut een meerwaarde heeft geleverd aan dit project’’ 

   

 2. Henri Moesker

  Reacties uitgeschakeld voor Henri Moesker

  Staalbouw Smid Hoogkerk bv

  Bij Staalbouw Smid Hoogkerk fabriceren we diverse staalconstructies voor nieuwbouw maar ook in bestaande gebouwen.

  BDM is daarom een belangrijke partner voor ons. Elk project en locatie heeft z’n eigen uitdagingen en BDM heeft voor elke situatie de juiste apparatuur om ons te voorzien van de juiste gegevens. We werken daarom al vele jaren samen waardoor we de projecten met een goed resultaat kunnen realiseren.

  De samenwerking tussen de twee bedrijven kunnen we als zeer prettig omschrijven. Alle afspraken die gemaakt worden komen ze na, dit geeft ons een goed gevoel.

 3. Gerke Draaistra

  Reacties uitgeschakeld voor Gerke Draaistra

  Referentie Mannen van Staal
  Project Zonnepark Eemshaven

  Mannen van Staal heeft met succes een eigen onderconstructie voor veldopstellingen met zonnepanelen ontwikkeld. Een strakke horizontale opstelling daarvan is uiterst belangrijk. BDM helpt ons daar vanaf de start al bij. Elke opstelling is anders, geen locatie is hetzelfde. Dat vereist nauwkeurige metingen en berekeningen, zowel de hoogtemetingen als ook het uitzetten van het veld. De kracht van onze samenwerking zit in het DNA van beide bedrijven, we spreken honderd procent dezelfde taal. Er is Wederzijds respect, de lijnen zijn kort, we houden van duidelijkheid en komen afspraken na. Gaat er eens iets mis dan draaien we er niet omheen en lossen we het samen op. Zo’n duurzame relatie plan je niet, die groeit vanzelf. Kortom; een zeer prettige samenwerking op basis van wederzijds vertrouwen, gewoon top!

 4. Jelle de Vries

  Reacties uitgeschakeld voor Jelle de Vries

  It Blauhuster Skûtsje
  Project nieuwe gaffel

  We werken al mooi wat jaren samen met BDM voor het verder perfectioneren van ons skûtsje. Het zijn deskundige mensen en ze vinden het prachtig om hun specialisme voor ons traditionele schip in te zetten. Meest recent was dat een laserscanning klus voor de nieuwe gaffel. Korte lijntjes, snelle service, precies wat we als team kunnen gebruiken.

Boonstra Installaties

NIEUW: LayoutPrinter®

Deze beweeglijke robot print CAD-tekeningen rechtstreeks op de ondergrond met een indrukwekkende snelheid en precisie. Ervaar hoe de LayoutPrinter® het werk op de werkvloer transformeert!

Meer informatie