Over ons

BDM is in 2007 gestart door Rein Brandsma. Sinds de zomer van 2021 zijn we als specialist in digitaal meten gevestigd in een mooi nieuw kantoor aan de A7 in Bolsward. Met een team van ruim 30 vakmensen voeren we dagelijks meetwerk uit in allerlei sectoren en door heel Nederland. Naast duurzaamheid en betrokken willen zijn is innovatie een belangrijke kernwaarde. In 2021 hebben we daarvoor zelfs een prijs ontvangen als beste bedrijf van Súdwest-Fryslân!

Meer over BDM

BDM in beeld

Met onze specialistische kennis van digitaal meten hebben we alles in huis om opdrachtgevers vanaf de start van een project aan ons te binden. We werken met de allernieuwste meettechnieken en leveren nauwkeurige 3D modellen waar de klant direct mee aan de slag kan. Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden, niets is ons te gek!

De specialisten van BDM

Ons duurzame kantoor is een fantastische werkplek waar we ons als team de komende jaren verder gaan ontwikkelen. We zijn trots op wat we doen, genieten van de open bedrijfscultuur en stropen graag samen de mouwen op om klanten voor jaren te binden. Nieuwsgierig of er voor jou een functie beschikbaar is? Neem dan een kijkje op de speciale werken bij BDM pagina.

Maak kennis met ons team

Onderneming van het jaar

In 2021 was BDM ‘Onderneming van het jaar Súdwest-Fryslân 2021’. Een mooie erkenning van waar we als bedrijf graag voor staan. Temeer omdat het thema innovatie was. Ook wist de jury onze aandacht voor het opleiden van jong talent op waarde te schatten. Het ondernemerschap van Brandsma past helemaal in de huidige tijdgeest concludeerde de jury en daar zijn we natuurlijk trots op.

Verantwoord duurzaam

We zitten in een groeimarkt en dat is elke dag hard werken. Dat doen we dan wel graag zo prettig mogelijk met aandacht voor ergonomie en klimaatbeheersing. Ook is er voor de BDM’ers een fitnessruimte en een fijn terras aan het water. Het nieuwe pand is klimaatneutraal met 140 zonnepanelen. Ook zijn er laadpunten voor elektrische auto’s, een aantal daarvan voor eigen auto’s.

Betrokken in de regio

Als Fries bedrijf vinden we het belangrijk om de eigen regio ook iets terug te geven en talent een podium te bieden. Zo zijn we hoofdsponsor van Team BDM-BTZ dat met vier vrouwen actief is in het marathonschaatsen. Vanaf het eerste moment voelden we als BDM een sterke connectie met deze ploeg als het gaat om gedrevenheid en teambuilding. Website Schaatsteam BDM-BTZ:  www.teambdm-btz.nl

Boonstra Installaties

NIEUW: LayoutPrinter®

Deze beweeglijke robot print CAD-tekeningen rechtstreeks op de ondergrond met een indrukwekkende snelheid en precisie. Ervaar hoe de LayoutPrinter® het werk op de werkvloer transformeert!

Meer informatie