Klantverhalen

We lopen graag voorop in digitale data. Het is onze ambitie om opdrachtgevers volledig te ontzorgen als het gaat om maatvoering en landmeetkunde. Nieuwsgierig hoe klanten dat zelf ervaren, we laten er hier een aantal aan het woord. De recent opgeleverde projecten geven daarnaast een goede indruk van onze knowhow in geosolutions.

Staalbouw Smid Hoogkerk bv

Bij Staalbouw Smid Hoogkerk fabriceren we diverse staalconstructies voor nieuwbouw maar ook in bestaande gebouwen.

BDM is daarom een belangrijke partner voor ons. Elk project en locatie heeft z’n eigen uitdagingen en BDM heeft voor elke situatie de juiste apparatuur om ons te voorzien van de juiste gegevens. We werken daarom al vele jaren samen waardoor we de projecten met een goed resultaat kunnen realiseren.

De samenwerking tussen de twee bedrijven kunnen we als zeer prettig omschrijven. Alle afspraken die gemaakt worden komen ze na, dit geeft ons een goed gevoel.

Henri Moesker

Staalbouw Smid Hoogkerk

Referentie Mannen van Staal
Project Zonnepark Eemshaven

Mannen van Staal heeft met succes een eigen onderconstructie voor veldopstellingen met zonnepanelen ontwikkeld. Een strakke horizontale opstelling daarvan is uiterst belangrijk. BDM helpt ons daar vanaf de start al bij. Elke opstelling is anders, geen locatie is hetzelfde. Dat vereist nauwkeurige metingen en berekeningen, zowel de hoogtemetingen als ook het uitzetten van het veld. De kracht van onze samenwerking zit in het DNA van beide bedrijven, we spreken honderd procent dezelfde taal. Er is Wederzijds respect, de lijnen zijn kort, we houden van duidelijkheid en komen afspraken na. Gaat er eens iets mis dan draaien we er niet omheen en lossen we het samen op. Zo’n duurzame relatie plan je niet, die groeit vanzelf. Kortom; een zeer prettige samenwerking op basis van wederzijds vertrouwen, gewoon top!

Gerke Draaistra

Mannen van Staal

It Blauhuster Skûtsje
Project nieuwe gaffel

We werken al mooi wat jaren samen met BDM voor het verder perfectioneren van ons skûtsje. Het zijn deskundige mensen en ze vinden het prachtig om hun specialisme voor ons traditionele schip in te zetten. Meest recent was dat een laserscanning klus voor de nieuwe gaffel. Korte lijntjes, snelle service, precies wat we als team kunnen gebruiken.

Jelle de Vries

It Blauhuster Skûtsje (Smitech)

Vragen of advies nodig?

Brandsma Digitaal Meten (BDM)

085 079 4600

Offerte aanvragen Stel uw vraag

Onze kernwaarden

  • BETROUWBAAR
  • FLEXIBEL
  • KLANTGERICHT
  • INNOVATIEF
Boonstra Installaties

NIEUW: LayoutPrinter®

Deze beweeglijke robot print CAD-tekeningen rechtstreeks op de ondergrond met een indrukwekkende snelheid en precisie. Ervaar hoe de LayoutPrinter® het werk op de werkvloer transformeert!

Meer informatie