Overwinning voor Esther Kiel

Geplaatst op

Voor het tweede jaar op rij won Esther Kiel afgelopen zaterdag in Hoorn de Sjoerd Huisman bokaal, dat is een schaatsmarathon op het hoogste niveau. In 2021 flikte deze powervrouw van Team BDM BTZ precies hetzelfde.

Toen en nu moest ze vooral Arianna Pruisscher zien te kloppen. In de tweede helft van de wedstrijd gingen er vier dames rond en even later wist Laura Lorenzato na een solo-achtervolging nog aansluiting te krijgen. Het vijftal sprintte fanatiek om de winst, waarbij ‘onze’ topper Esther haar concurrenten dus opnieuw wist te verslaan.

BDM is enthousiast sponsor van deze twee damesteams in het marathonschaatsen en in die rol ook regelmatig aanwezig langs de schaatsbaan. Het is heerlijk om mee te gaan in de gedrevenheid en de passie om sportief succes te behalen. We hopen samen nog meer kleine en grote successen te beleven.

Bekijk hier de samenvatting

Sfeerimpressie

Video: schaatsen.nl
Foto’s: Timsimaging

Boonstra Installaties

NIEUW: LayoutPrinter®

Deze beweeglijke robot print CAD-tekeningen rechtstreeks op de ondergrond met een indrukwekkende snelheid en precisie. Ervaar hoe de LayoutPrinter® het werk op de werkvloer transformeert!

Meer informatie