Bergman Clinics Capelle aan den IJssel

Een bestaande bedrijfshal in Capelle aan den IJssel wordt verbouwd tot een nieuwe vestiging van Bergman Clinics. In opdracht van Interflow mocht BDM verschillende disciplines inzetten ter realisatie van vier operatiekamers, opdekruimtes, een centrale sterilisatie-afdeling en een technische ruimte voor diverse installaties.

 

Alle drie de disciplines zijn gemaatvoerd vanuit 1 projectgrondslag die vooraf is opgezet, zo werkt iedereen met dezelfde uitgangspunten en staat alles in relatie met elkaar.

De vloer moet voldoen aan vlakheidsklasse 1, hiervoor is het waterpasinstrument gebruikt. Met het waterpasinstrument kan een zeer hoge nauwkeurigheid (kleiner dan een millimeter) worden behaald voor het overbrengen van hoogtes.

Met de Total Station zijn ongeveer 35 ankers ten behoeve van de stoelconstructies uitgezet tegen het plafond. Aan deze stoelconstructies worden de mechanische armen bevestigd in de operatiekamers.

De LayoutPrinter® heeft op zowel de begane grondvloer als de 1e verdieping de volledige indeling geprint. Compleet met stramienlijnen, wanden, sparingen, deurmerken, draai- en schuifrichtingen, ruimtenamen, apparatuur en overige teksten.

 

Opdrachtgever: Interflow

Project in beeld

Vragen of advies nodig?

Brandsma Digitaal Meten (BDM)

085 079 4600

Offerte aanvragen Stel uw vraag

Onze kernwaarden

  • BETROUWBAAR
  • FLEXIBEL
  • KLANTGERICHT
  • INNOVATIEF
Boonstra Installaties

NIEUW: LayoutPrinter®

Deze beweeglijke robot print CAD-tekeningen rechtstreeks op de ondergrond met een indrukwekkende snelheid en precisie. Ervaar hoe de LayoutPrinter® het werk op de werkvloer transformeert!

Meer informatie