Infra relatiedagen 2024

Geplaatst op

Tijdens de Infra Relatiedagen in Hardenberg presenteren we onszelf als specialist in digitaal meten. Met onze nauwkeurige meetmethoden en specialistische apparatuur zijn we breed inzetbaar in de GWW-Infra sector. Van de bekende maatvoering tot revisiemetingen en het maken van 3D-machinebesturing op basis van GPS, het behoort tot de dagelijkse werkzaamheden.

Maar we brengen dit jaar ook iets heel speciaals mee; de revolutionaire LayoutPrinter. Deze slimme robot print CAD-tekeningen in hoog tempo en super nauwkeurig rechtstreeks op de werkvloer. De detaillering is ronduit indrukwekkend. Deze nieuwe manier van werken zal (bouw)projecten aanmerkelijk efficiënter maken. Heel interessant dus!

Nieuwsgierig naar de toepassingsmogelijkheden van deze printer voor jouw volgende project? Ons team staat voor je klaar met een boeiende presentatie en uiteraard kun je de printer in het echt bekijken. Graag tot ziens in Hardenberg!

Praktische informatie

  • Evenementenhal Hardenberg
  • Dinsdag 6, woensdag 7 & donderdag 8 februari
  • Elke dag van 13:00 – 21:00 uur
  • Meer info via www.infrarelatiedagen.nl

Gratis kaarten bestellen

Direct kaarten bestellen voor de Infra Relatiedagen 2024 doe je hier. De BDM code die je daarbij kunt invullen is: EH1949.

Boonstra Installaties

NIEUW: LayoutPrinter®

Deze beweeglijke robot print CAD-tekeningen rechtstreeks op de ondergrond met een indrukwekkende snelheid en precisie. Ervaar hoe de LayoutPrinter® het werk op de werkvloer transformeert!

Meer informatie